In ultimul timp, am vazut din ce in ce mai multi apropiati ca se pregatesc de nunta, unul dintre cele mai frumoase, dar si stresante evenimente din viata unei persoane. Tocmai de aceea, ne-am gandit sa impartasim experienta organizarii nuntii, pentru a primi sfaturi si din partea voastra, a celor care experimentati aceeasi etapa si totodata sa va povestim cam cum se desfasoara lucrurile la noi. In niciun caz nu suntem experti, insa trecand prin „febra” pregatirilor, ne dorim sa povestim cu voi, cei care abia v-ati logodit sau pur si simplu sunteti curiosi cu ce se „mananca” o nunta.

Da, din exterior poate nu pare atat de complicat, insa o data ce te lovesti de organizarea nuntii, incepi sa realizezi ca nu-i nimic simplu. Asa am patit si noi! De la buget, la alegerea temei nuntii, mici detalii, dar si discutiile din cuplu, toate le vom povesti in amanunt. Insa, pana atunci, ne-am gandit sa vorbim despre primii pasi in organizarea nuntii, asa ca in vlogul de mai jos, va pregatim sentimental pentru toata aceasta poveste.

Daca ati terminat de vazut vlogul nostru si chiar ati dat subscribe, inseamna ca sunteti in cautarea planificatorului de nunta despre care va vorbeam. Poate nu va doriti sa angajati un event planner (cum a fost si in cazul nostru) si va place sa aveti control asupra tuturor lucrurilor. Tocmai de aceea, un planificator este cel mai important instrument pentru o buna desfasurare a nuntii. V-am facut curiosi?

Pentru a descarca planificatorul de nunta in format pdf, dati un click pe imaginea de mai jos. Dupa ce il rasfoiti, nu uitati sa ne lasati un feedback in sectiunea de comentarii.

Millennials, va uram spor la pregatiri (daca aveti nunta) si stati pe aproape, va pregatim si alte materiale despre nunta!