VIDEO:  Cum a început povestea noastră?

Toată povestea noastră a început undeva în luna august, anul trecut. Când o fi trecut timpul așa repede? Astăzi, la un an și aproape jumătate diferență, ne pregătim pentru unul dintre cele mai așteptate evenimente din viața noastră: nunta. Încă de la începutul relației, am realizat că avem atât de multe pasiuni în comun, încât am zis că trebuie să facem ceva împreună! Nu știam pe atunci ce mai exact, însă o idee vagă aveam. Țin și acum minte că la vreo 3 luni de relație, ne plimbam pe la Castelul Peleș și ne filmam, „prefăcându-ne” că avem vlog. Ce să mai zic de faptul că ne plăcea la maximum să ne facem poze unul altuia.. Cine ar fi zis că astăzi visul nostru ia contur? Nimic nu este întâmplător..

The Millennial Family este un proiect de suflet, născut din multă pasiune și dorința de a împărtăși cu voi din micile bucurii ale vieții în doi. Suntem conștienți că nu avem o vastă experiență în ale vieții, însă ne-am bucura să știm că lucrurile pe care le „discutăm” cu voi prin intermediul video-urilor și a materialelor de aici, de pe blog, vă vor ajuta să descoperiți lucruri noi și utile. Obiectivul nostru este de a conștientiza generația noastră, milenială, de cât de importantă este familia, în această lume în care sunt mai puțin promovate astfel de valori. 

Vom călători împreună, vom povesti despre organizarea unei nunți, vom descoperi activități de făcut în doi, vom afla ultimele noutăți în materie de tehnologie (Rareș se va ocupa de asta, cu siguranță), dar și lucruri practice pentru femei, împărtășite de mine. Ne dorim să faceți parte din povestea noastră! Până una alta, vă las aici un video în care veți descoperi mai multe despre noi, ne veți cunoaște mai bine.

Viața în doi nu este ușoară, ci una plină de provocări, așa că vă invităm să faceți parte din călătoria noastră plină de aventuri!

See ya, millennials!