Top 5 aplicații pe care orice femeie ar trebui să le aibă

Sunt genul de femeie care cu greu și-ar putea lăsa telefonul acasă, chiar dacă ar fi vorba doar despre o simplă ieșire de luat pâine și întors acasă. Defapt, ce vorbesc? Probabil, dacă mi-aș uita telefonul acasă, m-aș întoarce cu siguranță din drum, pentru că m-am obișnuit atât de tare cu el.. Și da, unele aplicații chiar reușeșc să-mi facă viața mai ușoară. Nu stau să mă întreb acum, ce-aș fi făcut dacă nu ar fi existat tehnologia? Dacă tot există, eu profit de asta! Ei bine, de când sunt înnebunită cu #socialmedia, pentru că asta mi-a devenit și meserie între timp, am descoperit și câteva aplicații cool pe care nu le-aș șterge din telefon. Așa că astăzi, îți prezint 5 aplicații pe care orice femeie ar trebui să le aibă, în opinia mea. Este un top subiectiv, însă sper să îți fie de folos și să te facă să intri în App Store sau Google Play.

Big Oven – aplicație pentru gătit

Nu am tot timpul din lume pentru gătit, dar și când o fac, vreau să fie „ca la carte”! Și pentru că nu întotdeauna am inspirație când vine vorba despre fel și fel de rețete, deschid aplicația Big Oven, unde găsesc peste 350 000 de rețete! E un adevărat rai acolo! Găsești feluri de mâncare simple pentru acele zile când nu ai chef de stat în bucătărie ore-n șir, dar și rețete mai fancy, când îți propui să-ți surprinzi partenerul cu o cină romantică. Ah, de asemenea poți împărtăși propriile rețete cu prietenii tăi sau urmări food bloggerii preferați. Poți descarca varianta pentru iOS, aici sau Android, aici.

The Hunt – aplicație de fashion & shopping

Iată că s-a inventat și aplicația perfectă pentru iubitoarele de fashion, implicit de shopping. Dacă vrei să fii la curent cu tendințele, în această aplicație găsești tot ce vrei, iar partea cea mai tare este că poți găsi orice piesă vestimentară ți-a atras atenția la prețul cel mai bun. De exemplu, dacă vezi pe Instagram sau Pinterest o fustă interesantă, poți posta fotografia acolo, iar utilizatorii îți vor oferi mai multe variante de unde o poți achiziționa online la cel mai bun preț. Cred că The Hunt te poate ajuta să economisești în felul ăsta, nu? Sau poate mai bine să cheltuiești? Hmm.. Poți descărca varianta iOS de aici sau Android de aici.

Lose It! – aplicație pentru slăbit

A slăbi nu este întotdeauna cel mai distractiv lucru, însă dacă ai instrumentele necesare, totul poate să pară mult mai ușor. Aplicația Lose It! te ajută să urmezi un program personalizat de slăbire, pe care tu ți-l stabilești de la bun început setându-ți o țintă exactă: de exemplu, vreau să slabesc până la 15 aprilie, 6 kg. Prin intermediul aplicației, îți vei stabili fiecare masă, numărul de calorii, exercițiile fizice pe care trebuie să le faci și alte provocări care te vor motiva să-ți atingi ținta. De asemenea, există o întreagă comunitate Lose It! de unde îți poți sustrage inspirația și motivația, oameni care slăbesc în același timp cu tine. Descarcă varianta iOS de aici sau Android de aici.

Evernote – aplicație de organizare a timpului

Știm deja că noi femeile suntem uneori multitasking, dar oare câte informații putem acumula? Spunem de multe ori că suntem SuperWoman, dar atunci când vine vorba despre 1000 de lucruri de reținut, ne mai pot scăpa aspecte importante. Tocmai de aceea, Evernote ne poate fi o „prietenă de nădejde”, un fel de secretară personală, care ne ține toate lucrurile la un loc. Aici, putem să ne organizăm ideile, fie legate de muncă sau viață personală, atașa fotografii, link-uri, tot ce e necesar pentru a ne manageria timpul și într-un final, a fi mai productive. Poți descărca aplicația în varianta iOS de aici sau Android de aici.

Sleep Cycle – aplicație pentru un somn mai bun

Una dintre cele mai inteligente aplicații este Sleep Cycle, pentru că deși poate ți-e greu să te trezești dimineața, aceasta te va face să te trezești mult mai ușor și odihnită. În timpul somnului, trecem mai multe cicluri de somn, prima stare fiind una de somn ușor, urmată de un somnprofund și apoi o stare de vis, care se repetă de mai multe ori în fiecare noapte. Ideea e că mișcările corpului nostru variază în funcție de ciclu, iar aplicația va monitoriza aceste semnalele din timpul somnului, făcându-ne prin diferite sunete să ne trezim mai ușor, atunci când ne aflăm în prima stare de somn, cea soft. Cât de tare, nu? Poți descărca și tu aplicația pentru iOS de aici, iar pentru Android de aici.