Idei de cadouri cool: wishlist-ul unui iubit

E ceva timp de când mă tot gândesc la un guest post cu scumpul meu logodnic, Rareș Lazăr. Pentru cei dintre voi care ne urmăresc pe contul nostru de Instagram @themillenialfamily (da’, va urma un proiect fain împreună ), ați observat că Rareș este un pasionat de tehnologie și nu doar atât. Și pentru că mai știu că noi iubitele avem din când în când bătăi de cap în ceea ce privește un cadou cool și util pentru partenerii noștri, astăzi l-am invitat pe Rareș pe blogul meu, să ne povestească puțin despre wishlist-ul unui bărbat. Se apropie perioada sărbătorilor sau poate ziua lui de naștere, iar câteva idei de cadouri care să fie și practice, pentru că asta e caracteristica principală pe care o urmărește un bărbat la un cadou, sunt binevenite, nu-i așa fetelor? Și pentru că mai e și perioada reducerilor și toată nebunia cu Black Friday, eu zic că e cazul să profităm la maximum. Acum hai să vedem ce ne spune Rareș.

Ochelari de soare

Ochelarii de soare sunt un accesoriu de stil, dar funcționalitatea lor nu se reduce doar la modul în care arată. Ochii mei au dezvoltat o sensibilitate la razele UV și lumina puternică mă deranjează, să nu mai spun de condusul cu soarele în față care este un adevărat ”killer”. Așa că, dragi iubite, logodnice, soții sau chiar mame, recomand achiziția unor ochelari de calitate cu lentilă polarizantă pentru bărbații voștri. Iată și câteva exemple mai jos.

Polaroid

plrd.jpg

Cumpără de aici

Ray Ban 

ray-ban-ochelari-de-soare-unisex-chris-ray-ban-rb4187-865-13-1526.jpg

Cumpără de aici

Tom Ford

tom ford

Cumpără de aici

Căști cu Noise Canceling

Cu toții avem momente în care vrem să uităm de tot și să ne deconectăm de la tot ceea ce ne înconjoară. Nu, nu este vorba de life-canceling ci de noise-canceling. Cine-ar fi crezut că nișe căști ar putea să ne ajute la așa ceva? Chiar dacă bărbatul tău nu este un tech-geek aceste căști îl vor da pe spate. Îți recomand două variante mai jos. Primele căști sunt o soluție de buget, iar în cazul celei de-a doua perechi vorbim despre brandul cu cea mai bună tehnologie de noise-canceling: BOSE.

Sony

Casti-audio-In-ear-Sony

Cumpără de aici

Bose

bose super


Cumpără de aici 

Parfum

Am făcut un târg interesant cu Arina atunci când mi-a propus ca ea să-mi cumpere parfumurile de acum încolo. Da, femeile țin foarte mult ca parfumul celor de lângă ele să fie unul plăcut și desigur, frumos mirositor. Totuși, țineți cont de preferințele celui de lângă voi. Bărbații sunt reticenți la schimbări și riscați atunci când vreți să introduceți în rutina lor ceva nou. Mai jos am selectat trei parfumuri clasice cu care în opinia mea nu puteți da greș.

Aqua di Gio Giorgio Armani

aqua di gio

Cumpără de aici

La Nuite YSL

ysl.jpg

Cumpără de aici

 

Invinctus Paco Rabanne

invictus

Cumpără de aici

Ceasuri

Ceasul este accesoriul care face din orice băiat, bărbat. Cel puțin așa mi-a zis tatăl meu când mi-a dăruit primul meu ceas care nu era de jucărie. Scoate-ți din cap ceasurile de pe OLX care sunt contrafăcute și caută un ceas „adevărat” pentru cel de lângă tine. Dacă este obsedat de tehnologie alege să-i cumperi un smartwatch. Crede-mă că se va pierde jucându-se cu el și îi vei citi în ochi o bucurie ca a unui copil mic.

Timex Weekender

timex.jpg

Cumpără de aici

Festina Sport

festina sport.jpg

Cumpără de aici

Orient Clasic

orient.jpg

Cumpără de aici

Smartwatch

gear sport samsung.jpg

Cumpără de aici

Stilouri

Cu toată tehnologizarea din jurul nostru și apariția ecranelor pe care trebuie să le atingi, adică touchscreen-uri, un bărbat care scoate stiloul din buzunarul costumului făcut pe comandă este un specimen pe cale de dispariție. Ajută-l pe bărbatul de lângă tine să fie unic, cumpără-i un stilou.

Stilou de lux Parker

parker.png

Cumpără de aici

Telefon

Ultima categorie din acest articol este despre Note 8, telefonul pe care îl visează orice fan Android. Adică și eu. I-auzi Arina! Deși este scump acesta poate reprezenta cadoul de Crăciun pe doi ani. Ce idee bună!

Note 8

item_1979074_745.jpg

Cumpără de aici

Foto: cavaleria.ro, website brands