12 idei de cadouri de inspirație românească pentru întreaga familie

Entuziasmul sărbătorilor de iarnă vine la pachet cu bucuria de a împărți celor dragi cadouri de suflet, alese cu multă atenție, nu-i așa? Nu știu cum e la voi, însă eu mi-am pregătit o listă cu potențiale cadouri pentru membrii familiei încă de la sfârșitul lunii noiembrie, ca să fiu sigură că nu ratez pe nimeni. Uneori alegerea cadoului perfect poate fi dificilă, dar și o aventură frumoasă dacă ai la dispoziție câteva idei creative și autentice. Tocmai de aceea, am zis să vă vin în ajutor cu câteva idei de cadouri de Crăciun de inspirație românească de la Art & Craft, potrivite pentru toți membri familiei – de la iubit, soră, mamă, bunici, până la pitici. Sunt sigură că îi veți surprinde cu alegerile originale ce poartă amprentă românească.

Pentru ea

Jurnal de călătorie pentru amintiri de neuitat

Jurnalul Once Upon a time in Romania este alegerea perfectă pentru cei ce iubesc să exploreze lumea. Organizat în pagini speciale pentru a rememora experiențe de călătorie, acest cadou va aduce aminte la început de an că wishlist-ul cu destinații de călătorie poate deveni oricând realitate.

Set jurnal și pix Once Upon A Time in Romania
Combinația ideală: cireșe, ciocolată și șampanie

O femeie nu va spune NU niciodată unei praline delicioase de ciocolată! Dacă pe deasupra mai conține și o cireașă întreagă aromată alături de șampanie ce anunță sărbătoare, clar ai cucerit-o.

Cireșe în ciocolată cu șampanie Kisses from Transylvania
Portfard esențial pentru călătorii

Un portfard este întotdeauna binevenit, iar cel din colecția Kisses from Transylvania poate fi cadoul ideal pentru călătorii sau pentru femeia activă, mereu pe fugă, care își ține în geantă produsele esențiale de machiaj.

Portfard Kisses from Transylvania
Cană pentru dimineți lungi petrecute în pijamale

Cafeaua de dimineață savurată dintr-o cană cu un mesaj simpatic chiar poate face ziua mai bună. Poți surprinde o iubitoare de cafea cu o cană care îi va deveni cu siguranță “partenera” perfectă în momentele de relaxare.

Cană Happy Travaller – Have a tasty coffee in Bucharest

Pentru el

Agendă clasică pentru un bărbat modern

Pentru întâlnirile importante sau pur și simplu pentru notițe zilnice, o agendă este nelipsită din biroul unui bărbat. Modelul Transylvania reușește să îmbine într-un mod elegant design-ul clasic cu simbolul plaiurilor transilvănene.

Agenda Transylvania
Praline irezistibile de ciocolată cu cremă de alune

Un cadou nu poate fi complet fără ceva dulce, iar pralinele fine de ciocolată cu cremă de alune Bloody Famous reușesc să răsfețe și cele mai pretențioase papile gustative.

Praline cu cremă de alune Bloody Famous
Pix elegant cu detalii aurii

Și pentru că mai sus am menționat agenda, alături de ea nu poate lipsi pixul elegant, negru cu accente aurii.

Pix Transylvania
Cană pentru iubitorii de aventură

Mesajul de pe cana Happy Travaller reușește să aducă aminte iubitorilor de călătorii că o nouă zi înseamnă o nouă aventură. Este alegerea perfectă pentru a savura ceaiul de seară într-o atmosferă crăciunească.

Cană Happy Travaller – The Romanian adventure begins

Pentru copii

Puzzle magnetic cu îndrăgitul personaj Vlăduț

Puzzle-ul magnetic Vlăduț Story reușește să stimuleze creativitatea și imaginația celor mici pe parcursul asamblării lui. Este un cadou ingenios pe care piticii cu siguranță îl voi îndrăgi de la prima vedere.

Puzzle magnetic Vlădut’s Story
Pisicuță de pluș

O jucărie de pluș aduce întotdeauna bucurie și zâmbet pe chipul celor mici, iar pisicuța Once Upon a Time in Romania va deveni în scurt timp partenerul de joacă preferat.

Pisicuța Once Upon A Time
Batoane de ciocolată cu lapte, migdale și alune

Nu există Crăciun fără dulciuri sub brad, adevărat? Cutia cu batoane de ciocolată, inspirată în design de basmele românești sunt un adevărat deliciu pentru cei mici, dar și pentru cei mai mari.

Batoane de ciocolată cu lapte cu migdale și alune Once Upon A Time in Romania
Tablă de joc magnetic cu personaje din lumea basmelor românești

Ca să rămânem în același registru, tabla de joc magnetic Once Upon a Time in Romania va familiariza pe cel mic cu 14 personaje din poveștile tradiționale românești, fiind astfel o alternativă ingenioasă la clasica lectură de seară.

Joc magnetic cu personaje Once Upon A Time in Romania

Tu ce-ai pus pe lista de cadouri pentru cei dragi? 🎁

Foto: Romanian Art&Craft