10 instagrammeri „mici” care merită urmăriți

Cei care sunteți dependenți de scroll pe Instagram, cel mai probabil ați văzut că în perioada aceasta au loc mai multe evenimente dedicate instagrammerilor. De altfel, o veste foarte bună pentru iubitorii acestui canal de comunicare! Dacă mă urmăriți pe contul de Instagram , cel mai probabil ați văzut că am organizat un concurs fain, zic eu, în care am anunțat că voi lua cu mine un pasionat de Instagram la evenimentul de mâine, 24 octombrie, World Of Instagram, ediția a III-a. Ei bine, se pare că acest concurs mi-a dat impulsul de a împărtăși cu voi aici, câteva conturi de Instagram cu un feed creativ, care nu au acel râvnit „k” la numărul de urmăritori, însă care au potențial.

Pe lângă asta, pe 27 octombrie, va avea loc un alt INSTAMEET cool  de care am aflat de la unul dintre fotografo-instagrammer-ul (dacă l-aș putea numi așa) meu preferat, Adrian Dan. Acest eveniment m-a făcut să realizez cât de important este să împărtășim unii cu ceilalți experiențele pe care le avem în crearea de conținut pe Instagram. Nici că putea să existe o denumire mai bună pentru eveniment: „Creators will create!” . Pentru cei care sunt la început de drum și vor poate chiar să câștige bani din crearea de conținut, este fundamental să cunoască anumite lucruri, să „fure” tips-uri de la cei care au trecut demult de etapa de novici în ale Instagram-ului. Și eu mă încadrez în lista doritorilor de a învăța și mai mult, și mai mult..

Pentru că sunt sigură că îi cunoaștem deja și îi urmărim pe instagrammerii cu mii de followers, astăzi vă aduc în atenție instagrammeri mai mici, care au aproximativ 2 000 de urmăritori sau chiar sub 1 000, însă au un mesaj frumos de transmis. Dacă și voi vă luați sursa de inspirație de pe Instagram, astăzi vă propun câteva conturi pe care eu le urmăresc și merită să le urmăriți și voi.

@edelinao

Pe Edelina am descoperi-o curând, iar una dintre fotografiile ei a fost câștigătoare a concursului pe care l-am organizat pentru evenimentul World Of Instagram. Feed-ul ei este o adevărată inspirație pentru iubitorii de călătorie și cred eu că folosește același edit la toate fotografiile, pentru a-și păstra feed-ul „curat”.

IMG_4968.PNG

@ancavasilache

Fotografii de vacanță, set-up-uri cu mâncare delicioasă, cu cărți, clădiri vechi, tot ce ți-ai putea dori de la un Instagram de lifestyle. Îmi place mult coloristica feed-ului și se vede că în spatele unor fotografii există o întreagă „strategie”.

IMG_4969.PNG

@beatricepoenariu

Beatrice reușește să transpună o poveste frumoasă în fiecare fotografie. Fie că este vorba despre cadre din natură, fotografii cu ea sau de cuplu, chiar cred că transmite privitorilor starea și emoția pe care și-o propune.

IMG_4970.PNG

@dear.lorrie

Dacă sunteți pasionați de food photography, ar trebui să o aveți în listă pe Loredana, care pune pasiune atât în lucrurile pe care le gătește, cât și în fotografierea lor. Reușește să te facă ” să mănânci cu ochii” toate bunătățile pe care le pregătește.

IMG_4971.PNG

@theodormoise

Theodor a reușit să își creeze o linie de comunicare bine pusă la punct prin intermediul fiecărei fotografii postate. La el, „Everything is white” și chiar așa se numește și expoziția pe care o va avea în curând (detalii aici).  Ah, trebuie să vedeți fiecare copy pe care îl au fotografiile. Așa da! Foarte creativ!

IMG_4973.PNG

@diana_oros

În fotografiile Dianei, parcă poți simți toată agitația urbană, te poți transpune în acel loc! Fotografiile ei sunt dinamice, pline de mesaj și poți observa cu ușurință că în spatele lor se află o persoană extrem de talentată! Good work, Diana!

IMG_4974.PNG

@ioanacu

Ioana este un călător cu dor, un călător care te ține de mână și te ia în toate colțurile magice ale României. Pentru iubitorii de natură, acest feed de Instagram este o comoară pentru privire.

IMG_4975.PNG

@mihai.hendea

Se vede că lui Mihai îi place să fotografieze arhitecturi și oameni. În fotografiile lui, găsești frumusețea orașului și povești ale locuitorilor. Nicio fotografie nu este întâmplătoare, fiecare spune câte ceva.

IMG_4976.PNG

@denise.pricop

Denise este fata din vis care e atât de reală și ne vorbește prin fotografiile ei despre locuri frumoase, despre cum se vede prin ochii ei și lentila telefonului, lumea care ne înconjoară.

IMG_4977.PNG

@bogdan.buzuleac

Și pe Bogdan l-am descoperit curând, iar fotografiile pline de culoare și plasticitatea lor, m-au făcut să dau follow instant. Bucureștiul prin prisma lui capătă parcă o dimensiune mult mai expresivă!

IMG_4978.PNG

Voi pe cine mai recomandați?

Foto: unsplash.com, Instagram